Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна ГУ поліції Львівщини виборола першість у змаганнях з гирьового спорту

Як повідомили 12 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, команда Головного управління поліції Львівщини виборола першість у змаганнях з гирьового спорту
Фото: поліція Львівської області

Сьогодні, 12 лютого, на базі спортивного комплексу ʺДинамоʺ, що на вулиці Янева у Львові, в рамках ʺДинаміади 2020ʺ відбулися змагання з гирьового спорту серед збірних команд силових структур Львівської області.

Близько 200 спортсменів змагалися у семи вагових категоріях та в командних заліках за правилами Федерації гирьового спорту України. Виступали вони у двох вправах – поштовх і ривок.

Перше місце виборола збірна команда Головного управління Національної поліції у Львівській області, другу сходинку посіла збірна Державної служби з надзвичайних ситуацій, третє місце зайняла команда прикордонників.

Переможців та призерів змагань нагородили кубками, медалями та дипломами.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 5-6 лютого у Палаці спорту ʺДинамоʺ, що на вулиці Вітовського у Львові, проходили змагання серед 26 збірних команд територіальних підрозділів поліції охорони України з усіх областей нашої держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ