Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Збірна Маркевича у Львові обов’язково виграє, якщо Садовий збудує стадіон

Міський голова Львова привітав нового тренера збірної України з футболу, львів’янина Мирона Маркевича. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Від себе особисто та від усіх львів'ян щиро вітаю Мирона Маркевича з призначенням на посаду головного тренера збірної України з футболу.

 

Ця подія стала визнанням таланту та здобутків Мирона Богдановича на футбольній ниві, а також його патріотизму та відданості українському футболу.

 

Символічно, що саме львів'янин очолив національну збірну в період її підготовки до Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. У Львові збірна лише виграє. Переконаний, що під новим керівництвом команда зможе здобути нові перемоги.

 

Бажаю Мирону Маркевичу успіхів та перемог у здобутті кубка Чемпіонату Європи в 2012 році», – зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Позавчора, 1 лютого, на виконкомі ФФУ національна збірна з футболу отримала нового керівника. Після тривалих дискусій відбулось відкрите голосування. Члени виконкому більшістю голосів обрали екс-львів'янина Мирона Маркевича головним тренером.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ