Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України U-21 достроково здобула путівку до чвертьфіналу Кубка Співдружності

20 січня у другому матчі групового турніру Кубку Співдружності молодіжна збірна України U-21 здобула перемогу. Підопічні Сергія Ковальця переграли команду Молдови з рахунком 2:0, повідомила прес-служба Федерації футболу України.

Українська команда підтвердила статус фавориту матчу і з перших хвилин мала ігрову та територіальну перевагу над суперником. Щоправда, чекати на забитий м’яч вболівальникам довелося півгодини. На 32-й хвилині нападаючий ФК «Севастополь» Володимир Коваль переграв голкіпера молдавської команди.

У другому таймі українці продовжили наступ на ворота суперника, і їм вдалося забити другий гол. На 71-й хвилині відзначився захисник київського «Динамо» Дмитро Рижук. Часу і можливостей для того, щоб відігратися, у збірної Молдови вже не залишалося, тим паче, що на 82-й хвилині наш суперник залишився у меншості після вилучення півзахисника Кетеліна Карпа («Динамо», Київ).

Таким чином, молодіжна збірна України, набравши шість очок після двох матчів, стала одноосібним лідером групи "С" і достроково забезпечила собі місце у чвертьфіналі турніру. Також 20-го січня відбудеться другий матч у цій групі - збірна Литви зустрінеться з командою Туркменістану.

Свою наступну гру наша "молодіжка" проведе вже 22-го січня з Туркменістаном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ