Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Збірна України з футзалу перемогла у Львові поляків з рахунком 4:2 і 4:1

Збірна України з футзалу в рамках підготовки до фінального турніру чемпіонату Європи провела у Львові два спаринги з командою Польщі. В обох зустрічах перемогли господарі ? 4:2 і 4:1, – повідомила інформ-служба Федерації футболу України.

 

Оновлений львівський Палац спорту «Галичина» став ареною останньої перевірки кадрового потенціалу «синьо-жовтих» перед оформленням офіційної заявки на участь у Євро-2010, фінальна частина якого розпочнеться в Угорщині 19 січня. У підсумку головний тренер української команди Геннадій Лисенчук зупинив вибір на таких футболістах: воротарі ? Владислав Лисенко («Тайм» Львів), Володимир Кардаш («Енергія» Львів), Владислав Корнєєв («Ураган» Івано-Франківськ); польові гравці ? Валерій Легчанов, Сергій Чепорнюк, Олександр Кондратюк, Денис Овсянников, Максим Павленко (усі ? «Тайм»), Євген Рогачов, Михайло Романов, Дмитро Іванов (усі ? «Енергія»), Дмитро Сильченко (ТВД Львів), Євген Валенко («Ураган»), Валерій Замятін («Єнакієвець» Єнакієве).

 

Базовим клубом національної команди є чемпіон України ? львівський «Тайм». Його представники й задавали тон в обох переможних зустрічах із поляками. Достатньо відзначити, що шість із восьми голів у ворота гостей провели саме гравці нашої першої четвірки: три ? Чепорнюк, два ? Легчанов, один ? Кондратюк. «Біло-червоні» чинили більш-менш серйозний опір лише протягом тих ігрових відтинків, коли наставники українців експериментували зі складом, награючи зв’язки та відпрацьовуючи різні тактичні варіанти. За результатами львівських «тестів» поза заявочним списком опинилися досвідчений Федір Пилипів («Ураган») і Сергій Журба («Локомотив» Харків).

 

Нагадаємо, що вперше в історії проведення чемпіонатів Європи коло учасників фінального турніру розширене з восьми до 12 команд, розбитих на чотири тріо. Групу А склали Угорщина, Чехія й Азербайджан; групу С ? Росія, Сербія та Словенія; групу D ? Іспанія, Португалія, Білорусь. Українська збірна потрапила до групи В разом із бельгійцями та італійцями. У середу, 21 січня, «синьо-жовті» стартують на турнірі поєдинком проти Бельгії (початок гри ? о 21.00 за Києвом), а 23-го в 19.30 розпочнуть зустріч із апеннінцями. Ці та інші трансляції з Угорщини можна буде подивитися по каналу Eurosport-2. До чвертьфіналів виходять по дві найкращі команди з кожної групи. Чемпіон Старого Світу визначиться 30 січня 2010 року

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ