Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Збірна України зі стрибків у висоту приїхала до Львова

Традиційний міжнародний турнір зі стрибків у висоту пам’яті Олексія Дем’янюка відбувся 16 січня у манежі Львівського університету фізичної культури. Раніше ці змагання проводилися під назвою "Новорічний День стрибуна" і відбувалися вкінці грудня. Але згодом організатори змінили термін проведення, а також присвятили їх відомому львівському олімпійцю Олексію Дем’янюку, який трагічно загинув 1999 року. Про це «Гал-info» повідомила прес-секретар турніру Наталя Лебедюк.
Вперше за всі роки проведення змагань глядачі змогли побачити одночасно всіх найсильніших стрибунів у висоту України. До повного складу не вистарчало тільки чемпіона світу Юрія Кримаренка. Окрім того конкуренцію підсилювали гості з Білорусії.
«Суперники самі не очікували побачити один одного тут і перебували в «шоці» зустрівшись усі разом», – зазначив голова оргкомітету змагань Валерій Лебедюк.
Найбільше оплесків дісталось місцевому стрибуну, учаснику Чемпіонату світу в Осаці Дмитру Дем’янюку, який став переможцем з результатом 2 метри 23 см. Срібним призером став молодий харків'янин Олександр Нартов (2.20), який минулого року переміг на юніорському Чемпіонаті Європи. Третє місце посів дворазовий учасник олімпіад, призер Чемпіонату світу Андрій Соколовський (2.20). Не зміг увійти до трійки призерів ще один львів’янин Віктор Шаповал, який на початку сезону змінив тренера і переїхав до Вінниці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ