Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Збройний конфлікт у Мукачевому – це бізнесові "розбірки", міліція знала про можливу проблему ще вчора, - ЗМІ

В основі збройного протистояння в Мукачеві є бізнесові розбірки. Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн у правоохоронних органах.

Як повідомив zakarpattya.net, йдеться про те, що близькі до криміналу представники з оточення нардепа Михайла Ланя, якому і належить спорткомплекс "Антарес" (колишній "Червоний дракон") у Мукачевому, не виконали у Львові певні фінансові зобов'язання. В інцидент включився тамтешній сектор, який повідомив структури М.Ланя про потенційні "розбірки".

Про можливий серйозний інцидент знало і керівництво закарпатської міліції на чолі з начальником УМВС в Закарпатській області Сергієм Шараничем. Однак, ймовірно, недооцінило проблему, або вмало якісь власні плани щодо розвитку ситуації, яка, втім, сьогодні вийшла з-під контролю.

Закарпатська міліція в цій ситуації спершу начебто стала на один бік: озброєним "охоронцям" з боку М.Ланя дозволили прибути і розміститися в потенційно проблемному "Антаресі". При цьому туди ж дали змогу безперешкодно добратися і озброєним "правосекторівцям". Однак вже згодом, після загострення інциденту міліція спрямувала свої зусилля виключно в протистояння з "Правим сектором", тоді як озброєний криміналітет М.Ланя залишився в тіні, пише видання.

При цьому, стягуючи сили в Мукачево, аби опанувати ситуацію, закарпатська міліція включала всі можливі резерви. Зокрема, в зону конфлікту, за свідченням очевидців, було спрямовано охоронне агентство "Бастіон", що належить екс-"регіоналу" О.Адамчуку.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ