Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Збитки лісового господарства на Львівщині за І квартал 2006 року від самовільних вирубок становлять 443,2 тисячі гривень

На Львівщині за І квартал 2006 року сектором охорони та захисту лісу Львівського ОУЛГ було виконано ряд заходів по охороні та захисту лісових угідь області.
Зокрема, на І квартал було заплановане влаштування мінералізованих смуг на 4 км. Що і було за вказаний період виконано стовідсотково. Також було виконано заплановане біжуче лісопатологічне обстеження насаджень на 1500 га, а також наземні винищувальні заходи боротьби в осередках шкідників лісу на 5742 га.
Лісопорушниками вчинено 231 випадок самовільної рубки лісу загальною кубомасою 925 м3 деревини. Збитки лісового господарства від самовільних рубок становлять 443,2 тис.грн. Виявленими лісопорушниками вчинено 218 випадків самовільної рубки  загальною масою 626 м3 деревини. Процент виявлення лісопорушників становить 67,7%. Лісопорушниками добровільно сплачено збитки в сумі 36,1 тис.грн. 72 випадки про самовільну рубку загальною кубомасою 652 м3 на суму 362,4 тис. грн. передано в правоохоронні органи для розслідування і примусового стягнення нанесених збитків. Про це повідомив завідуючий сектором охорони та захисту лісу Львівського ОУЛГ О.Масний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ