Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Збитки від пожежі на «Межирічанській» попередньо становлять 14 млн грн

10 січня під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Мирона Янківа відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На засіданні розглянули питання про хід ліквідації пожежі на шахті «Межирічанська» ДП «Львіввугілля». Про це поавідомила прес-служба ЛОДА.

Як зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Олексій Титаренко, на цей час ситуація на шахті «Межирічанська» є контрольованою.

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій розглянула матеріали ДП “Львіввугілля” щодо надання класифікаційної оцінки ситуації, що склалася на ВП “Шахта Межирічанська” ДП “Львіввугілля” у м. Червонограді внаслідок пожежі 21 грудня 2010 року і постановила, що ситуацію можна визначити як надзвичайну регіонального рівня. Відповідні документи будуть надіслані в Київ для розгляду цього питання та про виділення коштів з резервного фонду Державного бюджету України.

Крім того, О.Титаренко зазначив, що ДП «Львіввугілля» має до 12 січня подати уточнені розрахунки збитків внаслідок пожежі. Однак вже сьогодні можна говорити, що попередні розрахунки збитків від пожежі на шахті, проведені комісією ВП “Шахта Межирічанська” ДП “Львіввугілля”, оцінені сумою понад 14 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ