Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Здавши Табачника, Янукович втратить все, – Інститут країн СНД

Мешканці Південно-Східної України мають підтримати нового міністра освіти Дмитра Табачника. Про це в інтерв'ю РІА «Новий Регіон» заявив Кирило Фролов, керівник відділу України Інституту країн СНД.

«Зараз в оточенні Віктора Януковича вже видно дві лінії - лінія Табачника, лінія православної цивілізації, і лінія Герман - неокучмізаціі і уніатізаціі політики. Друга лінія - небезпечна: якщо зметуть Табачника, то завтра зметуть Азарова і Януковича. Банальний ефект доміно», - підкреслив Кирило Фролов.

«Щоб бути за Дмитра Табачника, достатньо подивитися, хто проти: обласні ради Галичини, а також Тимошенко, Томенко і Кириленко вимагають відставки міністра освіти України Дмитра Табачника. Зрозуміло, що БЮТ і інші будуть випробовувати нову владу України на міцність. Зрозуміло, що Віктор Янукович, здавши Дмитра Табачника, втратить все… Адже що кричить БЮТ: «хто не бандерівець, той не українець», хто не адвокат «СС-Галичини» - той ворог України. Проти антифашиста, антибандерівця Дмитра Табачника виступили одіозні галицькі депутати,...які намагалися заборонити російську мову навіть в автобусах», - відзначив експерт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ