Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зеленський розповів, як виглядатиме святкування 30-річчя незалежності України

Президент України Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції продемонстрував символ святкування 30-ї річниці Незалежності України та коротко розповів про основні заходи, які заплановані до святкування.
фото - УНН
фото - УНН

Про це інформує УНН.

Символ святкування виглядає, як цифра 30, де нуль стилізований під квітку у яскравих жовто-синіх тонах.

За словами Президента, участь в конкурсі брали 12 компаній, які безкоштовно розробляли макети символів. Виграла компанія зі Львова.

“Це головна квітка 30-річчя — символ України — "ти у мене єдина“... Нас не зрізати, не затоптати, не зламати”, — пояснив Глава держави значення символу.

Він додав, що кожна область матиме свою особливу квітку — будуть додані елементи гербів областей.

Святкування триватиме 3 дні. 

23 серпня — День прапора. За словами Президента, у кожній з областей будуть відкриті найбільші прапори, які потім залишаться в цих областях.

Окрім того, в цей день почнеться саміт Кримської платформи. Відбуватиметься він у КВЦ “Парковий”. Очікується представництво 30 країн. Президент не сказав, які саме, але заявив, що серед них будуть і прем’єр-міністри.

Також очікується саміт леді та джентльменів, на якому обговорюватимуться питання, які є важливими, але зазвичай не обговорюються на офіційних заходах.

В Оперному театрі відбудеться великий концерт.

24 серпня, у День Незалежності, очікується великий військовий парад. Відбуватиметься він, як на суші (на Хрещатику у Києві), так і на воді (на річці Дніпро та в Чорному морі біля Одеси).

На українців також очікує великий святковий концерт із нагородженням тих, хто прославляє Україну. Концерт буде на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ