Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Зеленський: у нас ситуація у порівнянні з іншими країнами добра

Сьогодні, 16 березня Президент України Володимир Зеленський прийшов на ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV. Про це інформують в Офісі Президента України.
Фото: Офіційне інтернет-представництво Президента України

"У нас ситуація у порівнянні з іншими країнами добра – якщо я можу сказати про коронавірус добрі слова», – зазначив Президент України Володимир Зеленський в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

За словами Президента, у Чернівецькій області зафіксовано чотири випадки захворювання на коронавірус, усі інфіковані перебувають у лікарнях. На жаль, у Житомирській області внаслідок коронавірусу померла літня жінка.

Крім того, два випадки захворювання виявлено в Києві, обох людей госпіталізовано. "Боремося, робимо все, що можемо", – наголосив Глава держави.

Володимир Зеленський зазначив, що, крім Офісу Президента, створено координаційні ради з протидії поширенню коронавірусу при Міністерстві охорони здоров’я та Прем’єр-міністрі.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Зеленський доручив провести переговори з МВФ щодо підтримки у подоланні наслідків пандемії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ