Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеленський заявив, що має ходи у відповідь на “паспортизацію” Донбасу

Новообраний президент України Володимир Зеленський говорить, що має "ходи", щоб відповісти на ініціативу РФ видавати російські паспорти мешканцям окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Про це Зеленський сказав журналістам біля будівлі Верховної Ради, куди він прибув на зустріч з Головою ВР Андрієм Парубієм і керівниками парламентських фракцій у суботу, 5 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є декілька ходів, скажімо так. У цьому плані ми повинні бути креативними, повинні бути швидкими, розумними... Тому будемо поки що готувати, а потім ми покажемо всім", - відповів Зеленський на запитання журналістів.

Як повідомляли раніше, у Верховній Раді зібралися голови парламентських францій, народні депутати на зустріч з Головою ВР Андрієм Парубієм та новообраним президентом Володимиром Зеленським, щоб обговорити проведення інавгурації.

Зеленський повідомив журналістам, що пропонуватиме призначити інавгурацію на 19 травня.

У вівторок, 30 квітня, ЦВК оголосила офіційні результати другого туру виборів президента України. Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів і обраний на пост Президента України.

3 травня результати виборів були опубліковані в офіційних виданнях Верховної Ради "Голос України" та Кабміну "Урядовий кур'єр".

Саме з цього моменту відраховуються 30 днів для інавгурації новообраного президента.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ