Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Земельну ділянку під готель на вулиці Федорова орендуватимуть за 19 млн. грн..

5 жовтня під час земельного аукціону у Львові право оренди ділянки на вул. Федорова продали за 19 млн грн. Покупцем права оренди ділянки стала Українська інвестиційна компанія. Решта двоє учасників у торгах участі не брали. Представник Української інфестиційної компанії Олександр Петровський заявив, що на цьому місці буде збудовано готель не нижчий, ніж 4-зірковий, а можливо і 5-зірковий.
На запитання щодо можливого забудовника, а також про те, яка мережа керуватиме цим готелем, він відповів, що про це говорити наразі зарано, так само, як і про вартість будівництва самого готелю. Олександр Петровський стверджує, що Українська інвестиційна компанія є компанією із суто українським капіталом. Втім, він відмовився назвати представників міст, які є співвласниками компанії, мовляв, щоб не політизувати це питання.
Нагадаємо, що земельні ділянки за адресою Федорова, 27, 28-30, призначені для будівництва готелю. Мерія розраховувала отримати на торгах як мінімум 13 мільйонів гривень.
Готель, який планується збудувати на вулиці Івана Федорова матиме ресторан та кафе, які знаходитимуться на терасі, що буде на 5 поверсі. У самому готелі передбачено 6 номерів класу „Люкс”, 6 напівлюксів та 37 звичайних двомісних. Крім того, передбачено конференц-зал, невеличкий оздоровчий центр з басейном. Готель складатиметься з двох корпусів, розташованих через дорогу один від одного. Готель на Федорова відповідатиме, за українською класифікацією, чотирьом зіркам, заявив під час громадських слухань радник міського голови з питань готельного господарства Іван Лунь.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ