Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Землевпорядники Львівщини прийняли 846 наказів щодо надання земельних ділянок учасникам АТО

Головне управління Держземагентства у Львівській області прийняло 846 наказів про надання захисникам України – учасникам антитерористичної операції на Сході нашої держави дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність. Так, для ведення садівництва надається 814 земельних ділянок, для особистого селянського господарства – 23 ділянки та індивідуального дачного будівництва – 9 земельних ділянок. Загальна площа ділянок, які згідно з дозволами органів земельних ресурсів області буде надано учасникам АТО, становить 121,09 гектара. Повідомили у Львівській ОДА. Повідомила прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Наразі у області 123 військових, які отримали у власність земельні ділянки для ведення садівництва та індивідуального дачного будівництва загальною площею 12,3 гектара, отримали накази щодо затвердження проектів землеустрою.

Як повідомило головне управління Держземагентства у Львівській області, найбільше звернень щодо приватизації земельних ділянок учасниками АТО надійшло у Пустомитівському (361), Яворівському (300) та Кам’янко-Бузькому (104) районах.

Технічна документація щодо відведення земельних ділянок захисникам Вітчизни розробляється фахівцями державних підприємств: Львівської регіональної філії Центру Державного земельного кадастру та Львівського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою, у стислі строки в позачерговому порядку.

Безкоштовне надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх родин, військовослужбовцям Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України здійснюється у рамках соціальних ініціатив Держземагентства України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ