Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Землею Львівщини зацікавлені підприємці зі сходу, і це не трагедія – Микола Пшевлоцький

«Землю на території Львівщини купують переважно місцеві підприємці, проте я не спростовую інформації, що тенденція про зацікавленість нашою землею є і від підприємців зі сходу», – про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Львівського обласного головного управління земельних ресурсів Микола Пшевлоцький.
                        За його словами, у такій зацікавленості немає нічого поганого, адже таке явище не є масовим і земля Львівщини не може опинитись в руках немісцевих підприємців.
            «Я не бачу у цьому трагедії, адже це не проблема. Експортна оцінка служить визначенню реальної вартості земель і щоквартально буде проводитись така оцінка для продажу землі на аукціоні», – сказав Микола Пшевлоцький.
            Він також повідомив, що вартість землі на території Львівщини займає третє місце на Україні. Найвища вартість у Києві, потім – в Одеські області і третє місце займає місто Львів. У нас ціна нижча, ніж у Києві, проте значно вища за землю території Київської області. Також на території Львівщини є військові об’єкти, йдеться про площу у 10 гектарів, і цю землю також можна продавати», – зазначив Микола Пшевлоцький. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ