Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Землі під колишніми військовими складам в Брюховичах поблизу Львова офіційно передано у відання Кабміну

Від сьогодні військова частина у селищі Брюховичі поблизу Львова, на території якої знаходилися склади з боєприпасами, офіційно припинила своє існування. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив керівник прес-центру Західного оперативного командування Олександр Поронюк.
«Сьогодні виходить наказ командувача, документи військової частини передаються в архів, військову техніку розподілено між іншими частинами, офіцери та солдати також переведені в інші військові частини. Люди, які працювали на обслуговуванні техніки та складів, скеровані до центру зайнятості», -- сказав Олександр Поронюк.
Що ж стосується території під колишніми військовими складами, то її долю вирішуватиме Кабінет міністрів. «Документа передані до Кабміну, і статочне рішення про подальшу долю цих земель прийматиме Кабмін», -- говорить керівник прес-центру.
Нагадаємо, що територія колишніх військових складів у Брюховичах займає близько 140 гектарів землі поблизу Львова. Останні вагони з боєприпасами покинули територію військових складів 25 грудня минулого року. Зараз на ці землі претендують як Брюховицька селищна рада, так і міська влада Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ