Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик домовився з членами „Опори” і видав письмове розпорядження про призупинення ремонтних робіт на площі Ринок

З 15.00 19 квітня на площі Ринок призупинено всі ремонтні роботи до отримання всіх погоджувальних дозволів — повідомив „Гал-info” в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик. За словами Сірика, він видав письмове розпорядження про припинення ремонтних робіт, оскільки, як стверджують представники громадської мережі „Опора”, ремонтники не послухали усного розпорядження в.о. міського голови і далі продовжували роботу.
„Сьогодні ми нарешті дійшли консенсусу з активістами „Опори” і домовилися про те, що ми припиняємо ремонтні роботи на площі Ринок до отримання всіх необхідних дозволів, а члени „Опори” натомість зобов’язуються не чинити перешкод в ремонті вулиці Театральної, з метою якнайшвидшого її відкриття для руху транспорту, а також дають змогу ремонтникам продовжити інженерні роботи з водовідведення і водопостачання в північній частині площі Ринок”, — пояснив в.о. міського голови.
За словами Зеновія Сірика, документація, яка є на сьогодні, передбачена виключно на заміну інженерних мереж площі Ринок. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ