Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик підписав розпорядження про проведення у Львові Дня довкілля та підготовку до Великодніх свят

Виконувач обов’язків міського голови Львова Зеновій Сірик підписав розпорядження “Про проведення у м. Львові Дня довкілля та підготовку до Великодніх Свят”. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Відповідно до цього розпорядження з метою поліпшення зовнішнього благоустрою і санітарного стану Львова до Великодніх Свят, період з 13 березня до 21 квітня 2006 року оголошується періодом підготовки міста до Великодніх Свят, а 15 квітня 2006 року у м.Львові відбудеться День довкілля з виконанням комплексу заходів, спрямованих на покращення озеленення, благоустрою та санітарного стану міста. Для організації проведення запланованих заходів утворений міський штаб у складі:  В.Кравців - перший заступник міського голови, начальник міського штабу;

І.Онисковець - в.о заступника міського голови з питань інженерного господарства, начальник управління інженерного господарства, заступник начальника міського штабу; І.Базарник - заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства,заступник начальника міського штабу.
Члени міського штабу: І.Лозинський - голова Галицької районної адміністрації; В.Дзера - голова Франківської районної адміністрації; В.Цяпка - голова Залізничної районної адміністрації; О.Тур - голова Личаківської районної адміністрації; З.Курило - голова Шевченківської районної адміністрації; Є.Мочульський - голова Сихівської районної адміністрації; М.Пастущук - начальник управління житлово-комунального господарства; Л.Назаренко - в.о. начальника КП “Адміністративно-технічне управління“ А.Космеда - директор ЛКП “Зелений Львів“; Р.Потицька - головний державний санітарний лікар м.Львова (за згодою).
Районним адміністраціям доручено утворити штаби у районах, залучивши громадсько-політичні організації міста, розробити план заходів, довести дані завдання підприємствам, організаціям та установам, сприяти у проведенні робіт і встановити дієвий контроль за їх виконанням.
Виконавчі органи міської ради повинні організувати роботу підпорядкованих підприємств, служб з приведення до належного санітарного стану закріплених за ними територій та об’єктів, особливу увагу звернути на приведення парків, скверів, прибудинкових територій, дворів, горищ, підвалів та інше до належного санітарного стану. Міський штаб має підвести підсумки щодо проведення у м.Львові Дня довкілля, підготовки до Великодніх Свят та оприлюднити їх.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ