Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик підписав розпорядження “Про проведення у м. Львові місячника з облаштування і впорядкування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення”

Виконувач обов’язків міського голови Львова Зеновій Сірик підписав  розпорядження “Про проведення у м.Львові місячника з облаштування  і  впорядкування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення”. Про це повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.
Відповідно до цього розпорядження, з метою поліпшення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою та масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту і облаштування спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення оголосити період з 1 до 30 квітня 2006 року періодом проведення у м.Львові місячника з облаштування і впорядкування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення.
Районним адміністраціям доручено утворити штаби у районах, залучивши громадсько-політичні та спортивні організації міста; розробити план заходів, довести дані завдання підприємствам, організаціям та установам, сприяти у проведенні робіт і встановити дієвий контроль за їх виконанням; підвести підсумки щодо проведення місячника та подати на розгляд виконавчого комітету звіт про виконаний обсяг робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ