Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик побажав майбутньому міському голові мудрості і зваженості

Перемога на виборах Андрія Садового принесе в міську владу нові тенденції — зазначив 28 березня під час прес-конференції в.о. міського голови Зеновій Сірик. За словами Сірика, він вже приватно привітав лідера «Самопомочі» з тим, що той фактично переміг на  виборах міського голови.
«Львів потребує реформ, нового бачення. Звичайно, я не впевнений, що Андрію Садовому вдасться на 100% реалізувати все, що він задумав і що всі нові підходи обов’язково будуть позитивними, але на це треба сподіватися», — зазначив Зеновій Сірик.
Як зазначив Зеновій Сірик, чи зможе домовитися наступний міський голова про співпрацю з новим депутатським корпусом, залежатиме тільки від нього. Крім цього, як додав в.о. міського голови, новий голова міста має зробити все для того, щоб у міськраді була створена потужна коаліція, найкраще, якщо це будуть національно-демократичні сили.
«Єдине, що я хочу побажати майбутньому міському голові, — мудрості і зваженості. Сподіваюся, що він не повторить помилки колишнього міського голови і творитиме більшість в міській раді лише за політичними орієнтирами, а не під себе», — зазначив Зеновій Сірик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ