Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик пообіцяв таксистам завтра зранку підписувати типові угоди

Виконувач обов’язків міського голови Львова Зеновій Сірик спробував знайти спільну мову з таксистами щодо дозволів на стоянки, пообіцявши завтра з самого ранку підписувати типові угоди на 25 стоянок, погоджених ДАІ з тими, хто хоче. З тими  таксистами, хто не згоден, буде працювати створена комісія.
 Таксистів ці слова не задовільнили, бо за відсутності паспортів угоду укласти не можна. На що Зеновій Сірик так відповів: «Буде».
 За поданням депутата міської ради Мирона Колодка депутати погодилися заслухати правового інспектора у регіонах України Конфедерації вільних профспілок України Андрія Корчинського.
 Андрій Корчинський розповів депутатам про ситуацію, яка виникла навколо таксистів, проте результатами виступу незадоволений, бо депутати не поставили йому питань. Тепер таксисти призупинять страйкування до понеділка, поки розберуться у спірних моментах.
За словами Андрія Корчинського, управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради підготувало текст угоди між міською радою і ними, з якою наразі вони тільки ознайомлюються. «Паспорти і технічна документація стоянок готова, проте є розбіжності щодо їх місця розташування. Ми зараз це опрацьовуємо», — зауважив Андрій Корчинський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ