Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеновій Сірик привітав львів’ян та гостей міста із Великодніми святами

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик привітав львів’ян та гостей міста із Великодніми святами. Повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради. Текст привітання подаємо нижче:
„Дорогі львів'яни! Шановні гості нашого міста!
Весна принесла нам світле і радісне свято — Воскресіння Христове! Свято добра, щастя, злагоди.
З Великоднем пов'язано багато аспектів нашого життя. Це свято заставляє нас бути смиренними, забути чвари і роздори, покласти край незгодам. Великдень спонукає до творіння добра, до злагоди і взаєморозуміння. З приходом цього свята ми оновлюємося і    стаємо морально довершенішими.
Перед виконавчим комітетом Львівської міської ради, новообраним депутатським корпусом, усією громадою міста стоїть багато проблем, розв'язання котрих залежить від нас самих, від нашого вміння бачити один одного і чути, від нашого побажання добра один одному.
Напередодні цього великого християнського свята вітаю усіх, бажаю добра, домашнього тепла, злагоди в родині.   Хай многоголосі Великодні дзвони розбудять найбайдужіші серця, заспокоять найнужденніших. Радіймо усі з цього свята, бо Христос Воскрес, бо подолано зло.
Здоров'я Вам усім, Великоднього настрою у Ваших домівках, віри в майбутнє України і в ласку Господню! Христос Воскрес!”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ