Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Зграя мародерів», яка увірвалася у Верховну Раду, гвалтує Конституцію і регламент, намагаючись звільнити Анатолія Гриценка з посади міністра оборони – Ярослав Кендзьор

«Дії антикризової коаліції у сесійній залі нагадували мені «зграю мародерів», яка, увірвавшись у Верховну Раду, почала ґвалтувати Конституцію і регламент, звільняючи Бориса Тарасюка з посади міністра закордонних справ. Те саме відбувається і зараз при намаганні звільнити Анатолія Гриценка з посади міністра оборони, причиною для звільнення якого, за твердженням антикризової коаліції, є пониження обороноздатності нашої держави, Збройних сил України. Це брехня, яку легко спростувати, проте ефекту від цього ніякого не буде», – повідомив у коментарі «Гал-info» Ярослав Кендзьор.
 «Дуже важко коментувати такі дії антикризової коаліції, жодні аргументи їй не потрібні. Одне, чого вона (коаліція) прагне, це – звільнити уряд від неугідних їй міністрів, міністрів чесних і відданих своїй справі, які працюють виключно на інтереси української держави», – зазначає Ярослав Кендзьор.
 «Я вважаю, що вони не мали права звільняти з посади міністра закордонних справ Бориса Тарасюка і намагатися звільнити міністра оборони Анатолія Гриценка, оскільки таке звільнення може відбуватися тільки за подання Президента. Якби в складі антикризової коаліції були чесні, гідні та інтелектуальні люди, то такі звільнення відбувалися би без порушення Конституції та регламенту, і ніхто не мав би жодних претензій», – додає Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ