Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зґвалтування 20-річної львів’янки: поліція затримала підозрюваного

Як повідомили 1 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у сексуальному насильстві та розбої
фото ілюстративне

У Сихівських відділ поліції на початку червня звернулась 20-річна львів’янка, яка повідомила про скоєння щодо неї сексуального насильства. За словами заявниці, 6 червня близько 22.30 на вулиці Бережанській у Львові на неї напав невідомий чоловік. Погрожуючи ножем, він силоміць затягнув її у безлюдне місце, вчинив сексуальне насильство, після чого відібрав у жертви гроші та особисті речі та втік. 

До розкриття злочину були задіяні оперативники управління карного розшуку та  поліції Львівщини, а також оперативники, слідчі, дільничні офіцери та співробітники інших служб Сихівського відділу поліції. Завдяки спільній злагодженій роботі правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 33-річний житель Тернопільської області, який тимчасово проживає у Львові. 30 червня поліцейські затримали зловмисника та, за рішенням суду, взяли його під варту терміном на 60 діб. 

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.153 (Сексуальне насильство)  та ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що йому загрожує – до семи років позбавлення волі. 

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Дрогобичі чоловік до смерті побив дружину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ