Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жертвам Скнилівської трагедії не повідомили про компенсації, які їм виділила держава, — Юлія Кульбій

Жертвам Скнилівської трагедії не повідомили про компенсації, які їм виділила держава, — заявила 23 березня під час прес-конференції потерпіла внаслідок Скнилівського авіа-шоу Юлія Кульбій. Так, про допомогу, яку їй виділили ще майже чотири роки тому, Юлія Кульбій дізналася зовсім випадково кілька місяців тому.
„Я адвокат і до мене звернулася одна із потерпілих в трагедії. Вона надала мені список осіб, яким була виділена компенсація після Скнилова, виявляється серед цих людей була і я. Львівська облдержадміністрація виділила мені 620 грн. Як з’ясувалося, ці кошти ніхто не розприділяв, просто був відкритий рахунок у банку „Аваль” і на цьому рахунку гроші лежать і досі. Хто сам звернувся і забрав компенсацію, той її отримав, а хто не звернувся — той не отримав. Як пояснили мені в банку, їх ніхто не уповноважував повідомляти людей про те, що їм виділили кошти, а робити це власними силами банк, звичайно, не зобов’язаний”, — зазначила Юлія Кульбій.
Однак якщо компенсацію, яку виділила ЛОДА, потерпіла отримала, хоча й через чотири роки, то за 570 грн, які їм виділила Львівська міська рада, не знає, до кого звертатися досі.
„Ці кошти не мають розпорядника, де вони, чи є взагалі - я з’ясувати не можу. Більше того, я навіть не можу подати в суд, адже не знаю, з ким позиватися, хто має бути відповідачем у справі”, — наголосила потерпіла.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ