Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жінка заступника голови Львівської ОДА зазнає погроз від свого ж чоловіка. Останній усе заперечує

Конфлікт високопоставленого чиновника Львівської ОДА з власною дружиною вийшов за межі приватності. Журналістка Львівської обласної державної телерадіокомпанії Олександра Пержило заявила, що її чоловік, заступник голови з гуманітарних питань Львівської ОДА Ігор Держко їй погрожує. Про це вона розповіла у коментарі «Гал-інфо».

 

«Коли ми бачилися востаннє, він погрожував стерти на порошок мене і мою маму. А буквально у п’ятницю (26 лютого) ми зустрілися в місті, і він сказав, показуючи на машину, що ходити мені залишилося недовго», – заявила вона.

 

Конфлікт, за словами Олександри Пержило, дійшов до суду. За її словами, на цей час в суді перебуває дві справи. Одна цивільна, про порушення з боку Ігоря Держка права власності щодо квартири його тещі (мами Олександри), друга кримінальна, за статтею 356 Кримінального кодексу про самоуправство. «Бо  він вважає, що віце-губернатору дозволено все», – пояснила вона претензії чиновника на квартиру своєї матері.

 

Журналістка стверджує, що Ігор Держко намагається вплинути на неї через колег по роботі, також вона остерігається тиску на свою матір, яка працює лікарем. Ігор Держко, як відомо, до того, як стати державним чиновником, теж працював у медицині.

 

Водночас Ігор Держко факти погроз заперечує. «Це не відповідає дійсності. Так, є конфлікт, але це приватна справа, і ми її залагодимо. Чого б я погрожував жінці?», – сказав він у коментарі Гал-інфо.

 

Водночас Ігор Держко визнав, що проблема з квартирою таки є: «Є проблема квартири. У мене один погляд на цю проблеми, у Лесиної мами – інший, у Лесі третій. Але жодних погроз з мого боку не було, погрозами ніколи нічого не доб’єшся».

 

У відповідь на запитання стосовно кримінальної справи, віце-губернатор заявив таке: «Ну що ви, яка кримінальна справа?».

 

Додамо, що Ігор Держко та Олександра Пержило перебувають у шлюбі понад 5 років. Спільних дітей у подружжя нема.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ