Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жоден із кандидатів на міського голову Львова ще не подав такого списку підписів, щоб міська ТВК не забракувала ту чи іншу їх кількість, - Олег Щербаков

Партії, котрі висувають свої списки до Львівської міської ради, мають продемонструвати Львівській міській ТВК 800 підписів, кандидати від партій та самовисуванці на посаду міського голови Львова мають зібрати 300 голосів. Це, на думку голови Львівської міської ТВК Олега Щербакова, невелика кількість, однак і тут не обійшлося без необхідності забракувати частину голосів. Про це голова міської ТВК повідомив під час вчорашньої прес-конференції. 
 

 Голова МТВК переконаний, що жоден із кандидатів ще не подав списки своїх прихильників так, щоб Львівська міська ТВК не забракували ту чи іншу кількість підписів.
„Підставою того, щоб  визнати недійсним підпис, може бути відсуність номера документа, неправильне скорочення в позначенні громадянства, - розповів Олег Щербаков, - наприклад, скорочення „укр.” - неправильне, комісія не може визати  такий запис як позначення громадянства, закон не визначає таких скорочень…”.    
Щоправда, кандидата на міського голову, прихильники котрого зробили найбільше помилок, Олег Щербаков назвати не був готовий, однак закликав політичні партії збирати трохи більше підписів, ніж того вимагає законодавство, щоб перестрахуватися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ