Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жодного адмінресурсу на Західній Україні використано не буде – Петро Олійник

"Росія не може змиритись з тим, що Україна вибрала демократичний шлях розвитку та євроінтеграцію", - так прокоментував заяву депутата Думи Російської Федерації Костянтина Затуліна стосовно того, що на Західній Україні фальсифікуватимуть вибори, голова Блоку "Наша Україна" у Львівській області Петро Олійник.
"Вибори в Україні уже вкотре стають темою для обговорення російських депутатів. Цього разу один з них стверджує, що влада на Західній Україні має у своєму розпорядженні 1 мільйон паспортів громадян, які перебувають за кордоном, і ними фальсифікуватиме вибори на користь "Нашої України". Цього року Україна підтвердить, що норми демократії для нинішньої влади – це засадничі принципи діяльності, а не декларативні пусті слова. Жодного тиску, жодної фальсифікації, жодного адміністративного ресурсу на Західній Україні використано не буде", – сказав Петро Олійник. Він висловив переконання, що Росія не хоче миритися з думкою про те, що Україна стає рівноправним партнером у двосторонніх стосунках з нею і на перше місце ставить свій національний інтерес.
"Україна відходить від геополітичного впливу Росії. Сьогодні вона стає демократичною державою з власними інтересами та стратегією розвитку. А звинувачення пана Затуліна – це пусті наклепи і мені дуже шкода, що деякі політичні сили Росії обирають таку риторику щодо України", – додав Петро Олійник. Водночас голова Блоку "Наша Україна" у Львівській області переконаний, що у випадку фальсифікації виборів на користь Партії Регіонів у Східних областях російські депутати цього факту можуть і не помітити. Про це повідомила прес-служба „Нашої України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ