Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жодної "команди Зеленського" не існує - експерт

Команда чинного президента України Володимира Зеленського є штучно створеним медійним симулякром, який існує лише у засобах масової інформації, але не в реальному житті.

Про це в ефірі "Прямого" розповів експерт Інституту постінформаційного суспільства Дмитро Золотухін.

"Тут порівнювали Коломойського з Іудою, а мені спадає на думку аналогія з царем Мідасом, тільки навпаки - все, до чого він торкається, перетворюється на...не будемо говорити на що. Гадаю, що "Зе-команда" - це медійний симулякр. Тобто, насправді команди Зеленського не існує. Ми бачили розслідування "Бігуса", та інших медіа, які показували, що всередині "Зе-команди" Зеленського є кілька груп впливу, які створюють консенсус, що рухає увесь цей процес", - сказав він.

Також Золотухін висловив думку, що відцентрові процеси у команді президента будуть посилюватись у майбутньому.

"Зважаючи на дуже незначний політичний вік команди Зеленського, припускаю, що відцентрові процеси всередині "Слуги народу"будуть лише посилюватись і ми побачимо до кінця року дуже багато відставок і призначень", - сказав експерт.

Нагадаємо, "кварталівці" в ефірі від 19 жовтня разом із хором імені Григорія Верьовки виконали пісню "Горіла хата". Там, зокрема, є такі слова: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала", "хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича", "хата згоріла від стида".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ