Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жодної забудови на вул Петлюри не буде, – Садовий

Сьогодні, 30 січня, міський голова Львова зустрівся з мешканцями вул Петлюри щодо питання будівництва житлових будинків на цій вулиці. Ініціативна група мешканців виступила проти такого будівництва. Відтак, міський голова Львова запевнив, що жодної забудови на вул Петлюри не буде, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Є місця, де будувати не можна. Тут є будинок, церква, не треба людям створювати проблеми. Для будівництва житла є Рясне-2, де багато вільних територій. Коли густо насалений мікрорайон, коли треба площі для дитячих майданчиків, для спортивних комплексів, не треба це забудовувати. Маємо сьогодні прецедент, коли, через те, що у міста забрали інспекцію Архбудконтролю, ми юридично не маємо інформації, коли дають дозвіл на будівництво. Єдиною силою є громада. Я завжди буду з людьми і забудовувати вільні території не дам. 

Є тут стоянка. Якщо вона людям потрібна, то буде використовуватись, можна, за потреби, облаштувати спортивний майданчик, але жодної забудови», - зазначив під час зустрічі з мешканцями вул Петлюри міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ