Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Жодних перевірок з міністерства на „Львіввугіллі” найближчим часом ми не очікуємо – Микола Бродер

„Жодних перевірок з міністерства на „Львіввугіллі” найближчим часом не буде – їм зараз не до цього”, – стверджує заступник директора ДП «Львіввугілля» Микола Бродер.
„Зараз у державі відбуваються значні політичні зміни і, думаю, міністерству не до нас. Шахтарі далекі від політики, ми просто працюємо і виконуємо план. Щодо побажань міністра про збільшення видобутку, то він це говорив як людина державна, не розглядаючи реальної ситуації. Зараз нам потрібні кошти на нове обладнання, а вже потім можна буде говорити про якесь збільшення видобутку. Окрім цього, ми плануємо завершити видобуток вугілля на шахті Візейській”, – зазначив Гал-info” Микола Бродер.
Нагадаємо, 5 квітня, ДП „Львіввугілля” з робочим візитом відвідав міністр вугільної промисловості України Сергій Тулуб разом зі своїми заступниками. Зокрема заступники відвідали всі шахти, а міністр відвідав шахту „Степову” і „Червоноградську”. Зокрема міністра обурили санітарні умови, в яких працюють шахтарі, а саме санітарний стан лазень і низький рівень видобутку вугілля. Зокрема, йшлося про звільнення керівництва ДП „Львіввугілля”. Сергій Тулуб зазначив, що у кінці квітня прибуде чергова перевірка з міністерства, щоб перевірити чи враховано зауваження міністра.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ