Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жовкву відвідала делегація з Відня

Шостого липня місто Жовкву відвідала делегація з Відня (Австрія). Була проведена зустріч із головою Жовківської районної ради Володимиром Яцурою, заступником голови райдержадміністрації О.Попруженком, начальником відділу містобудування, архітектури та ЖКГ О.Ткачук. Про це повідомили в  управлінні внутрішньої політики ЛОДА. 
  Представники віденського маґістрату ознайомилися зі станом Жовківського замку і висловили бажання після детального вивчення посприяти у виготовленні проектів з реконструкції замку. Директор Жовківського історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві Михайло Кубай ознайомив гостей з архітектурними пам’ятками Жовкви.
Нагадаємо, що сьогодні заступник голови ЛОДА Тарас Батенко, директор галереї мистецтв Борис Возницький, начальник відділу з питань туризму ЛОДА Андрій Клімашевський, радник голови ЛОДА Зеновій Мазурик зустрівся сьогодні з віденськими архітекторами та незалежними фахівцями у галузі розвитку туристичного бізнесу. Під час зустрічі йшлося не лише про збереження культурної спадщини Львівської області, а саме історичної частини Львова та замків Золотої Підкови, а й про раціональне їх використання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ