Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Подоляк – космічні премії і невідомий KPI

Міністерство культури, молоді та спорту України таки надало відповідь на інформаційний запит редакції Гал-інфо стосовно зарплати та виконуваної роботи першим заступником Міністра Іриною Подоляк.

Скріншот "рекламного" допису з сторінки Ірини Подоляк у Facebook, після відвідин Венеції.

Як повідомили в МКМС, Ірина Подоляк згідно зі своїми посадовими обов'язками зокрема координує розроблення пропозицій та реалізацію прийнятих рішень щодо забезпечення формування та реалізації державної політики у сферах культури та мистецтв, видавничої діяльності, популяризації читання, мистецької освіти. Також Ірина Подоляк забезпечує функціональне спрямування, координацію та контроль роботи Директорату культури і мистецтв. А також працює із секретною інформацією.

Відповідь на запит Гал-інфо.

У Міністерстві культури, молоді та спорту України повідомили, що за свою недовгу роботу в МКМС Ірина Подоляк вже встигла побувати у відрядженні у Венеції з 5 до 8 грудня 2019 року. Але в міністерстві відмовились надати будь-яку інформацію про виконану Іриною Подоляк за три місяці роботу, зазначивши, що це не передбачено законодавством.

Відповідь на запит Гал-інфо.

Натомість журналісти таки отримали детальну інформацію про структуру зарплати Ірини Подоляк. Як повідомили Гал-інфо в МКМС, заступниця міністра за свою роботу за три місяці 2019 року отримала:

  • Посадові оклади – 39 435,55 грн.
  • Надбавки за вислугу років – 19 727,28 грн.
  • Надбавки за інтенсивність праці – 28 000 грн.
  • Премії – 206 278 грн.
  • Матеріальна допомога – 92 042 грн.
  • Відпустка (у січні 2020 року) – 9 209,26 грн.

Відповідь на запит Гал-інфо.

Схоже, що інтенсивність праці Ірини Подоляк настільки висока, що відпрацювавши неповні три місяці в міністерстві, а також відвідавши за державний кошт Венецію, вона вже в січні 2020 року пішла в оплачувану відпустку, в той час, коли звичайним людям для отримання оплачуваної відпустки потрібно відпрацювати не менше шести місяців на новій роботі.

Далі буде

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ