Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Жидачівський паперовий комбінат торік виготовив 18 тис. т продукції

ПАТ “Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” у Львівській області, виробнича діяльність якого була відновлена ​​у травні 2017 роки (після простою з осені 2014-го), за підсумками 2017 року виробив продукцію на 210,46 млн грн. Про це повідомляє Zhydachiv.in.ua з посиланням на Національний промисловий портал.

При цьому до кінця року комбінат істотно наростив темпи зростання цього показника: якщо з травня по ересень була випущена продукція на 106,5 млн грн, то за три місяці року – на 104 млн грн.

<div class="alignleft" "="" style="box-sizing: inherit; display: inline; float: left; margin-right: 1.5em;">

У натуральних показниках комбінат випустив 18,05 тис. тонн тарного картону (включаючи папір для гофрування), 7,05 млн кв.м. гофротари і 10,2 млн кв.м. товарного гофрокартону. Крім того, випущено 2,14 тис. тонн паперу.

Як повідомлялося, в травні одне з найбільших підприємств целюлозно-паперової промисловості України – “Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” – відновив роботу після 2,5 року простою.

Підприємство почало працювати в жовтні 1951 року. Більшість газет в Україні і в колишньому Радянському Союзі друкувалися на виробленому тут папері. Крім газетного паперу, комбінат випускав картон, гофрокартон і паперову і картонну тару. На початку 2000-их тут працювали понад 3 400 працівників. Зупинився комбінат у жовтні 2014 року.

zhydachiv.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ