Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жириновський розповів, як ставиться до Януковича, Ющенка і Тимошенко

Віце-спікер Державної Думи Російської Федерації, засновник і голова Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР), член Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимир Жириновський розповів, чому він підтримує Віктора Януковича. Про це він заявив під час прес-конференції в Києві.

"Я років 10 тому отримував запрошення до нього (Януковича), коли він був губернатором в Донецьку. Але я не поїхав, часу не було. Я тепер шкодую. Ми б стали великими друзями, я познайомився б з ним раніше", - сказав він.

Жириновський при цьому повідомив, що в 2004 році на президентських виборах у другому турі допомагав Януковичу та об'їхав з агітацією кілька міст України.

"Я його незалежно від його біографії, якихось ще моментів, я вибирав з Ющенко-Янукович, з двох зол менше. Янукович - менше ... Тому що він ближче до Росії, він все-таки зі Східної України, він пішов на якісь угоди, ми підписали Харківське угоди", - пояснив російський політик.

Що стосується 2010 року, і виборів між Януковичем і Юлією Тимошенко, Жириновський сказав: "Тимошенко, вибачте, жінка. Мені не подобається - жінку легше переконати. Янукович краще. Жінка податливіше. Це небезпечно", - сказав він.

Подробности

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ