Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жириновський: У Росії немає жодного міліметра, міліграма антиукраїнських настроїв

Заступник голови Державної Думи Росії Володимир Жириновський заявляє про відсутність антиукраїнських настроїв у Росії. Про це він заявив на прес-конференції в Києві.

"У Росії немає жодного міліметра, міліграма антиукраїнських настроїв", - сказав голова Ліберально-демократичної партії Росії.

При цьому Жириновський заявив, що антиросійські настрої в Україні й інших країнах присутні, зокрема, обмеження російської мови й переклад російських прізвищ.

Він наголосив, що вважає єдиним народом росіян, білорусів і українців.

При цьому російський депутат вважає, що Європейський Союз позитивно не впливає на економіки тих країн, які вступили в нього.

Жириновський також вважає, що в Європі слов’янські народи сприймаються як другосортні, і вони в ЄС не будуть сприйматися рівноправними й рівноцінними.

У зв'язку з цим, на його думку, Україні необхідне єднання зі слов'янськими народами, у тому числі з Росією.

"Сусіди завжди живуть погано, оскільки знають, хто чим володіє й хочуть отримати більше... На сьогодні у Росії грошей неміряно", - заявив заступник голови Держдуми РФ.

При цьому на запитання журналістів про ціну на газ і газові переговори Жириновський заявив, що це – торгівля, і за все треба платити.

"Торгівля окремо, навіть родичам допомагати не треба... Купувати безкоштовно газ не можна. За все треба платити", - підкреслив він.

На його думку, укладені угоди треба виконувати, а у випадку неможливості цього – необхідно їх переукладати.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ