Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жителів Сколівського району не задовольняє Перспективний план

Жителів Сколівського району не задовольняє Перспективний план, яким передбачається утворення трьох об’єднаних територіальних громад на Сколівщині - Сколівської, Славської та Козівської ОТГ. Найбільш активними є жителі села Тухолька та сусідніх громад. Свою позицію вони аргументують тим, що відповідно до попереднього Перспективного плану передбачалось утворення Тухольківської об’єднаної територіальної громади.

Також невдоволені сільські голови Завадківського «куща», які відстоюють утворення окремої територіальної громади, аргументуючи свою позицію тим, що вже проведено значну роботу з підготовки необхідних документів для формування Завадківської об’єднаної територіальної громади.

Категоричну позицію громади проти приєднання до Сколівської об’єднаної територіальної громади, висловив   голова Верхньосиньовидненської селищної ради, вкотре наголосивши на фінансовій спроможності територіальної громади.

Проте, в ході тривалих обговорень та дискусій, за участі голови районної ради Миколи Романишина, першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського, депутатів обласної ради Андрія Тягнибока та Олега Андрусишина, голови райдержадміністрації Ігора Свистуна, депутатів районної ради, представників місцевих рад, конкретних рішень щодо змін до Перспективного плану так і не було прийнято.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ