Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Жителька Львівщини подякувала дільничному за людяність та мужність

Жителька м. Рудки Самбірського району Львівщини висловила подяку дільничному інспекторові за його людяність та проявлену мужність, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

Подаємо текст подяки:

«Я, Іванчак Розалія Василівна, пенсіонерка, хочу подякувати дільничному інспектору міліції Самбірського МВ ГУМВСУ у Львівській області лейтенанту міліції Шишлику Мар’яну Михайловичу за його людяність та проявлену мужність.

Я та мій чоловік, Іванчак Петро Павлович, – вже старші люди, проживаємо вдвох у своєму будинку в м. Рудки, Самбірського району, Львівської області. Мій 80-річний чоловік інвалід першої групи, не має ноги та до того ж сліпий.

Одного з червоних днів цього року прийшов до нас 26-річний внук та вчинив скандал. Він погрожував нам розправою, поводив себе агресивно. Я дуже перелякалась його погроз та побігла в центр міста Рудки на дільничний пункт міліції. Не дивлячись на пізню годину, було вже близько 23-ої години, наш дільничний інспектор міліції Шишлик М.М., був на роботі і я попросила його заспокоїти мого внука. На моє прохання дільничний відгукнувся негайно і одразу прибув до будинку, де в цей час вже була пожежа. Він виніс на руках з будинку мого немічного чоловіка на вулицю, загасив в житлі вогонь та аби не стався вибух, вимкнув увімкнені на кухні у плиті вентилі.

Мар’ян Михайлович проявив справжню мужність. Врятував життя моєму чоловікові та наше майно. Зауважу, що місто Рудки знаходиться на відстані 30 км. від районного центру, де знаходиться Самбірський райвідділ міліції. Швидко міліціонери не змогли б прибути до нас на виклик, тому я звернулась за допомогою до свого дільничного інспектора міліції.

Я щиро вдячна Шишлику М.М. за оперативність, людяність, повагу до осіб похилого віку. Розумію, що дільничний, рятуючи життя мого чоловіка, ризикував власним. Усвідомлюю наскільки небезпечною є робота міліціонерів, тому бажаю всім нашим вартовим порядку здоров’я, наснаги та живими, неушкодженими повертатись додому.

З повагою Іванчак Розалія Василівна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ