Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Життя маленької Соломійки залежить і від кожного з нас", - Михайло Хміль

Народний депутат України Михайло Хміль просить усіх небайдужих долучитися до акції «Врятуйте життя маленькій Соломійці», у межах якої проводиться збір коштів на лікування 6-річної сихівчанки Соломії Альфавіцької. Про це повідомила прес-служба нардепа.

«На жаль, з діагнозом нейробластома 4 ступеня (злоякісна пухлина) з метастазами у кістковий мозок і кістки) вилікуватися в Україні дитина шансів не мала. Ціна життя – майже 320 тисяч доларів. Ця сума, звісно, є "непідйомною" для родини Соломійки. Наразі дівчинка перебуває на лікуванні у США. Лікарі дитячого госпіталю в Цинцинаті (штат Огайо) провели дві процедури унікального лікування і змогли знищити рецидив хвороби. Але цього недостатньо. Нині життя Соломійки залежить від своєчасного продовження лікування, - повідомив Михайло Хміль.

Народний депутат також закликав львів’ян та гостей міста взяти участь у благодійному концерті «Диво для Соломійки», що відбудеться 9 січня о 18.00 у ЛКОЦ ім. О. Довженка, а також по можливості перераховувати кошти на лікування дівчинки.

Агенція «Гал-інфо» приєднується до акції «Врятуйте життя маленькій Соломійці».

Реквізити для допомоги:

Картковий рахунок в Приватбанку: гривня: 4405 8850 1750 0536, долари: 4149 6050 5113 3825. Отримувач: Альфавіцька Леся Євгенівна (мама Соломійки).

Реквізити фонду, що опікується Соломійкоютак. ПАТ "Приват Банк". Отримувач: МБФ "Центр соціальних проектів майбутнього". Код за ЄДРПОУ: 38003212. Рр 26008052612269. МФО Банку 320649. Призначення платежу: на лікування Соломії Альфавіцької.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ