Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Жити з нинішньою Конституцією не можна – Юрій Ключковський

«Так, як ми живемо сьогодні, жити не можна. Я би погодився на внесення змін до політреформи, проте на сьогодні не бачу такої можливості. В принципі, мені хотілося би далі вдосконалювати Конституцію так, як говорить Президент, проте сьогодні жодного бажання у Верховної Ради на це немає», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Юрій Ключковський.

Юрій Ключковський також сказав, що Рада партії «Наша Україна» прийняла рішення звернутися до Конституційного Суду стосовно конституційності прийняття закону №2222 щодо змін до Конституції  України. Відповідний текст подання готується.
 «Я бачу інший варіант – спитатися в Конституційного Суду, чи правильна політреформа. На мою думку, це питання потрібно вирішити якомога швидше,  бо дискусії довкола нього затягнулися. Потрібно з‘ясувати, наскільки конституційно були прийняті ці зміни. Якщо конституційно, тоді це питання буде закрито, якщо ж не конституційно, тоді воно припинить свою чинність згідно з Конституцією 1996 року. Можливо, саме тоді ми знайдемо ту конституційну більшість, яка буде удосконалювати Конституцію», – зазначає Юрій Ключковський.
Нагадаємо, що на вчорашній зустрічі з Юлією Тимошенко Президент Віктор Ющенко сказав, що він виступає проти  скасування політреформи. Тим часом один із лідерів НСНУ Петро Порошенко сказав, що його партія підготувала подання у Конституційний Суд щодо скасування політреформи і має наміри узгодити свої позиції з БЮТ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ