Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львова до "Липової долини" організували першу веломандрівку

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Днями відбувся перший велопробіг до нового туристичного об'єкта проєкту "ГорбоГори" - відпочинкового комплексу "Липова долина" у селі Милошевичі. Про це повідомили 9 червня у пресслужбі ЛОДА.

У неділю, 6 червня,  відбувався у "Липовій долині" артфестиваль "Магія гончарства". 

За словами Андрія Жидачека, керівника проєкту "ГорбоГори", велопробіг присвятили трьом подіям і з метою популяризації велотуризму та учасників агротуристичного кластера "Горбогори".

"Дякую поліції за те, що відгукнулася і супроводжувала нас всю дорогу. Вдячний нашим водіям, які з розумінням ставляться до подібних заходів", - наголосив Андрій Жидачек.

Нагадаємо, що агротуристичний кластер «ГорбоГори» створили у 2017 році з ініціативи місцевих фермерів, щоб популяризувати внутрішній туризм на Львівщині.

Управління туризму та курортів облдержадміністрації велику увагу приділяє розвитку велоінфраструктури та ознакуванню велошляхів.

"Вже 26 червня плануємо велопробіг частиною велосипедного шляху, що пролягатиме від Високого Замку до Ведмежого притулку "Домажир", який також буде ознакованим і стане гарним доповненням міжнародного шляху в межах проєкту "Ровелове Розточчя" - разом попри кордони", - зазначає керівниця управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталя Табака.

Також цього року буде створено нові безпечні можливості для веломандрівок на території Стрийського, Дрогобицького та Львівського районів.

"Водночас добре, що бізнес долучається до розвитку велотуризму. Біля "Липової долини" теж заплановано ознакувати велодоріжки. На території відпочинкового комплексу буде можливість взяти велосипед напрокат. Все для того, щоб туристи мали змогу активно та безпечно відпочивати. На локації також чекають майстер-класи з сироваріння, гончарства та інших ремесел", - додала Наталя Табака, яка теж взяла участь у велопробігу, організованому для журналістів.

Керівниця управління туризму та курортів облдержадміністрації сподівається, що мандрівка на двох колесах додала ще більше енергії та натхнення журналістам і подякувала усім, хто інформативно підтримує туризм Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ