Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львова та Стрия відбудуться прощі до Унева та Гошева

19 травня 2006 року від монастирської церкви Святого Архістратига Михаїла у Львові розпочнеться  проща до села Унів, а 21 травня 2006 року від Кафедрального храму Успіння Стрия вирушить піша проща до Гошівського монастиря на Івано-Франківщині, — про це повідомив прес-секретар Стрийської єпархії УГКЦ о. Павло Худ.
Після прибуття до Святоуспенської лаври в Уневі прочани зможуть взяти участь в молитовних заходах, підготованих монастирською спільнотою. Під час Литії на Вечірні відбудеться обхід з Унівською Чудотворною іконою Матері Божої навколо монастиря.
Окрім цього, паломники молитимуться молебень до блаженного Климентія Шептицького, Архімандрита Унівського, зі свічками пройдуть на Чернечу гору тощо.
21 травня 2006 року у літній каплиці Унівської Лаври буде відслужена Архієрейська Літургія. Її очолить Владика Юліян Ґбур, Єпарх Стрийський. Цією Літургією урочисто завершиться тринадцята молодіжна проща.
Молодіжна піша проща до Гошева стане чотирнадцятою за всю новітню історію її проведення. З благословення Єпарха Стрийського її організаторами є молодіжна організація „Українська молодь – Христові” м. Стрий. Проща розпочнеться молебнем біля головного храму Стрийської єпархії.
Також прочани вирушать до Гошева, де відбудуться панахиди на могилі Січових Стрільців у с. Лисовичі та могилі о. Ярослава Лесіва в Болехові Івано-Франківської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ