Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі снігових заметів рятувальники звільнили майже 7 тис. машин

Зі снігових заметів рятувальниками вивільнено 6 тис. 825 транспортних засобів, евакуювали та надали допомогу у пунктах обігріву 15 тис. 686 особам у наступних областях. Про це повідомила ДСНС України.

Підрозділи ДСНС України протягом доби 2 січня продовжували надавати допомогу людям, які через різке погіршення погодних умов опинилися у снігових заметах на автомобільних дорогах. ДСНС України на автошляхах, де ускладнено дорожній рух, розгорнуто 57 пересувних і стаціонарних пунктів обігріву, які забезпечені гарячим харчуванням. 22 автомобілі Державної служби України з надзвичайних ситуацій використовувались у якості тягачів для евакуації транспортних засобів зі снігових заметів.

Зі снігових заметів рятувальниками вивільнено 6 тис. 825 транспортних засобів, евакуювали та надали допомогу у пунктах обігріву 15 тис. 686 особам у наступних областях:

Дніпропетровська (вивільнено 644 од. транспортних засобів та надано допомогу 829 особам);

Запорізька (вивільнено 491 од. транспортних засобів та надано допомогу 1 тис. 115 особам);

Миколаївська (вивільнено 3 тис. 653 од. транспортних засобів та надано допомогу 6 тис. 685 особам);

Одеська (вивільнено 1 тис. 357 од. транспортних засобів та надано допомогу 4 тис. 944 особам);

Херсонська (вивільнено 680 од. транспортних засобів та надано допомогу 2 тис. 113 особам);

До розчистки доріг, вивільнення транспортних засобів зі снігових переметів та надання допомоги водіям та пасажирам залучено підрозділи ДСНС України, Укравтодору, Міноборони, ДАІ МВС, техніку та працівників комунальних служб (всього 432 особи та 240 од. техніки).

Станом на 12:00 3 січня рух техніки відновлено. Тимчасово залишається частково обмежений рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів на всіх напрямках в’їзду та виїзду з м. Одеси. Роботи з розчистки доріг від снігу тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ