Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З’їзд «Нашої України» підтримав Ющенка на виборах

VIII з’їзд партії «Наша Україна» ухвалив рішення підтримати кандидатуру Віктора Ющенка на президентських виборах 2010 року. Про це повідомила прес-служба партії.

За відповідне рішення делегати з’їзду проголосували одностайно.

Учасники з’їзду зустріли результати голосування гучними оваціями. Перед оголошенням рішення було оприлюднено заяву. Подаємо повний її текст:

«Партія «Наша Україна» заявляє про свою беззаперечну підтримку Віктора Ющенка як кандидата на пост Президента України. Ми вітаємо та підтримуємо рішення нашого лідера балотуватися на другий термін і докладемо всіх необхідних зусиль для його перемоги на виборах.

Ми переконані, що саме Віктор Ющенко є тим державним діячем і національним лідером, який пропонує чітку та зрозумілу перспективу для України, засновану на національних пріоритетах. Його світогляд і політична діяльність засвідчують глибоку відданість українській державницькій традиції та високий професіоналізм.

Діяльність Віктора Ющенка на посаді Голови Національного банку України у 1993–1999 рр. ознаменувалася для країни народженням одного з найважливіших атрибутів нашої держави – Україна отримала власну грошову одиницю – гривню.

У 1999–2001 рр. Віктор Ющенко очолював Кабінет Міністрів України – перший успішний і професійний урядом часів Незалежності. Його команда врятувала країну від глибокої економічної кризи, вперше в історії продемонструвала можливість формування бездефіцитного бюджету, ліквідувала заборгованість по зарплатах і пенсіях.

Саме Віктор Ющенко об’єднав усі національно-демократичні сили країни і Блок «Наша Україна» став рушійною силою у протистоянні з авторитарним режимом. Роки боротьби завершилися Помаранчевою революцією, яка ввійшла у вітчизняну історію як приклад пробудження громадянської гідності, відстоювання ідеалів свободи і демократії. У 2004 році Україна зробила другий важливий після проголошення Незалежності крок на шляху до свободи, демократії та прав людини.

Віктор Ющенко виконав свою передвиборчу програму «Десять кроків назустріч людям». Країна досягла відчутних позитивних результатів в економічній політиці, в соціальному захисті населення, в культурній та зовнішньополітичній сферах. Сьогодні ці результати намагаються присвоїти собі інші політики. Здобутки національного ефективного політичного курсу Президента Ющенка вони прагнуть використати у власних політичних цілях, не зупиняючись ні перед чим: нехтуючи потреби і проблеми людей, незважаючи на національні пріоритети та інтереси держави.

Сьогодні Віктор Ющенко – єдиний кандидат, який пропонує стратегічне бачення розвитку нашої держави. Його програма побудована на цінностях, спільних і зрозумілих для всіх українців. Це свобода і демократія. Це вільна, сильна та справедлива Україна! Шлях, що веде до консолідації, а не протистояння, до будівництва, а не руйнування. Він переконує, а не примушує бути вільним і гідним громадянином своєї держави, цінувати свободи і права, знати свої обов’язки та нести відповідальність за власні дії.

Партія «Наша Україна» переконана, що тільки Віктор Ющенко може забезпечити збереження і розвиток національного курсу розвитку країни. Україна переможе з Ющенком! Ми – за Ющенка! Україні бути!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ