Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Злочинність на Львівщині знизилась на 5%

Злочинність на Львівщині знизилась на 5 % проти минулого року. Загалом рівень злочинності області залишається найнижчим в Україні – 64,1 на 10 тис. населення. Про це заявили сьогодні, 18 січня, на розширеному засіданні колегії за підсумками роботи прокуратури 2011 року, – повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Крім того, колегія визначила першочергові завдання та заходи, спрямовані на поліпшення ефективності діяльності прокуратури у 2012 році.

Зокрема, за словами прокурора Львівської області Віталія Ковбасюка, такі заходи насамперед стосуються проведення у Львові Євро-2012, де необхідно посилити координаційну діяльність щодо запобіганню тероризму, злочинам проти іноземців та іншим негативним проявам у рамках цієї події.

Також у цьому році пройдуть чергові парламентські вибори в Україні, і прокуратура повинна робити все можливе, щоб в державі панував Закон, адже забезпечення його додержання є головною функцією прокуратури.

На колегії також взяв участь начальник Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Віктор Дичаковський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ