Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зловмисникам, що намагалися пограбувати таксиста, інкримінують 187 статтю Кримінального кодексу

11 вересня 2006 року в Залізничний РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області звернувся  громадянин Я., 1966 р.н., місцевий мешканець, приватний підприємець (водій таксі) із заявою про те, що 3 вересня близько 22.30 у Львові він на своїй автомашині "Фольксваген Пасат” перевозив двох пасажирів. Під час руху замовник таксі витягнув ніж, приставивши його до шиї водія і таким чином, погрожуючи, невідомі особи намагалися забрати у нього гроші.  Але таксист виявився сміливішим. На перехресті  однієї  із вулиць,  власник автомашини раптово зупинився, рукою схопивши лезо ножа і, відвівши вбік, захищав себе від нападу. При цьому невідомий ножем кілька разів наніс порізи на передпліччя таксиста. Коли зловмисники побачили, що не  доведуть свій задум до кінця, втекли.
За вчинення злочину працівниками міліції Залізничного РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області затримані та притягуються до відповідальності  П., 1981 р.н., жителька м. Львова, непрацююча, та А., 1986 р.н., житель Мостиського району, Львівської області, непрацюючий.
За цим фактом слідчим відділом Залізничного РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області порушено кримінальну справу за ст. 187 ч. 2 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Повідомилив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ