Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зменшення кількості абортів пов’язане з виїздом за кордон значної кількості жінок дітородного віку - керівник інституту родини та подружнього життя УКУ Юрій Підлісний

Станом на 1990-2004 рік в Україні у чотири рази зменшилась кількість абортів – про це сьогодні, 17 січня, під час прес-конференції повідомив керівник інституту родини та подружнього життя УКУ Юрій Підлісний: “Це пов’язано з тим, що основна кількість жінок дітородного віку перебуває на заробітках за кордоном, — зазначив Юрій Підлісний. — Крім того, на сьогодні є засоби контрацепції, але, незважаючи на це, проводиться широка реклама медичних закладів “корекції менструального циклу”, тобто аборт вже абортом не називається”.
“Кожна жінка знає, що аборт знищує її дитину, але незважаючи на це, хоче себе виправдати тим, що це ще не людина, і вона має на це право”, — наголосив заступник керівника інституту родини та подружнього життя УКУ Петро Гусак. Як зазначив Петро Гусак, на сьогодні аборт, як гріх, відпускається парохами та деканами, але такий гріх вимагає глибокого усвідомлення і покаяння. Крім того, за його словами, приватні канали телебачення надзвичайно часто прокручують кадри еротичного змісту, а також рекламу контрацепції у денний час, і тому, власне, контрацепція породжує ментальність проти життя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ