Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЗМІ повідомили про загибель жертв теракту в Дніпропетровську. Влада заперечує

ЗМІ повідомляють про загибель вісьмох поранених при вибухах у Дніпропетровську з посиланням на інформовані джерела в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова. Тим часом адміністрація міста спростувала цю інформацію.

Про загибель вісьмох поранених при вибухах 27 квітня у Дніпропетровську повідомив сайт газети «Известия в Украине» з посиланням на інформовані джерела в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова. Тим часом адміністрація міста спростувала цю інформацію.

«Померло вісім осіб. Починаючи з п'ятниці люди все надходили і надходили. Нам заборонили говорити, що хтось помер», — цитує сайт слова джерела.

Водночас у прес-службі Дніпропетровської обласної державної адміністрації цю інформацію спростували.

«Це неправдива інформація, вона не підтверджується», — сказала РІА Новини представник управління преси та інформації облдержадміністрації Ганна Карась.

Вона додала, що, як тільки інформація про загиблих з'явилася, вона зв'язалася з управлінням охорони здоров'я.

«Я щойно була з обласним управлінням охорони здоров'я, дані, які були вранці, і зараз актуальні: у лікарнях — 14 постраждалих, загрози життю ні для кого з них немає», — підкреслила Карась.

27 квітня 2012 вдень у Дніпропетровську протягом 1,5 годин прогриміло чотири вибухи. Постраждало 30 людей, 26 з них були госпіталізовані. Слідчі СБУ розслідують кримінальну справу, порушену прокуратурою Дніпропетровської області за ч.2 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

news.dt.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ