Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зміни у Закон «Про політичні партії» можуть бути прийняті або завтра, або у четвер — Андрій Парубій

Проект Закону про внесення змін у Закон про політичні партії ставиться «Нашою Україною» як один із першочергових законопроектів і він може бути прийнятим навіть завтра, або ж у четвер. Про це у коментарі «Гал-­info» повідомив нардеп від блоку НУНС Андрій Парубій, коментуючи рішення суботньої політради Народного Союзу Наша Україна.
«На погоджувальній раді «Наша Україна» ставила прийняття цих змін як першочерговий законопроект і тепер прийняття залежить від того, коли це питання буде внесено у порядок денний ВРУ. Цілком можливо, що закон буде прийнято або ж завтра, або ж у четвер. Там всі пункти узгоджені і залишається тільки проголосувати «за». А вже з того дня більше, аніж два місяці, для створення єдиної партії не треба», — зазначив Парубій.
Нагадаємо, в субота відбулося засідання Політради Народного Союзу Наша Україна. Зокрема було прийнято рішення «Про заходи щодо створення єдиної національно-демократичної партії», — повідомляє прес-служба Блоку НУНС.
Зокрема вирішено вважати за необхідне проведення об’єднавчого з’їзду партій-учасниць Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» і створення єдиної національно-демократичної партії упродовж 2 місяців після набуття чинності Законом України “Про внесення змін до Закону України “Про політичні партії в Україні” (щодо об’єднання політичних партій)”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ