Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Змінити владу мирним шляхом можуть триста тисяч демонстрантів, – Гриценко

Змінити владу мирним шляхом можуть триста тисяч людей, які готові стояти на Печерських пагорбах 10-15 днів, з них мінімум сто тисяч повинні бути готовими стояти вночі.

Заявив в ефірі Радіо Свобода депутат від «Батьківщини» Анатолій Гриценко.

«Це потребує організації харчування, обігріву, охорони, медичної допомоги, інформаційних, і багато інших питань треба вирішити. Якщо говорити про харчування, то не можна розраховувати, що хтось щось принесе, це вартуватиме з десяток мільйонів гривень кожного дня», – зауважив він.

На думку Гриценка, прем’єр Микола Азаров не мав юридичного права зупиняти підготовку до підписання угоди про асоціацію, бо повноваження уряду обмежувалось парафуванням цього документа. А президент Віктор Янукович міг підписати угоду всупереч рішенню уряду, каже Гриценко. Тому аргумент, що дії президента у Вільнюсі продиктовані українським законодавством, не мають під собою підстав, наголосив депутат.

Сьогодні, 29 листопада, Україна не підписала на саміті у Вільнюсі угоду про асоціацію з ЄС. Люди, які зібралися на майдані Незалежності в Києві зустріли це повідомлення вигуками «Ганьба!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ